Schematherapie magneetbord met magneten

Artikel 10 van 15
€ 159,95 (inclusief btw)

Dit handzame whiteboard met modusmagneten is een handig hulpmiddel voor het maken van een schematherapie modus-model op maat.


De set bestaat uit 20 unieke en zelfgetekende magneten die overeenkomen met de getekende schematherapie poppetjes op de posters en praatplaten. Op deze manier kan gemakkelijk de verbinding worden gelegd. De magneten zijn ongeveer 5 cm hoog en worden geleverd in een handig katoenen opbergzakje. 

Het whiteboard is bedrukt met een leeg modus-model zodat je deze gemakkelijk kunt invullen samen met de cliënt. Het whiteboard heeft een handzaam formaat (ongeveer A3 – 30 bij 40 cm) zodat deze op een bureau of op schoot gebruikt kan worden. Het is magnetisch en er kan op geschreven worden met een whiteboardstift (waarvan er ook een wordt bijgeleverd). De hoeken van het bord zijn afgerond waardoor er geen scherpe randjes zijn om je aan te bezeren. Dit geeft alle voordelen van het werken met een whiteboard en magneten zonder de nadelen (zoals in mijn eigen geval o.a. contactverlies wanneer ik als een soort juf voor een groot whitebord sta). 


Er zijn bewust geen namen van de verschillende modi op het bord gedrukt zodat je alle vrijheid hebt om het model naar eigen hand in te vullen en er eventueel eigen namen voor de verschillende modi van cliënten gebruikt kunnen worden. Ik laat zelf cliënten een foto maken van het ingevulde whiteboard zodat ze hun eigen modusmodel thuis nog eens kunnen bekijken. 


Ter volledigheid, in deze set zitten de volgende getekende magneten:

Functionele modi: Gezonde volwassene, Blije kind
Disfunctionele oudermodi: Veeleisende ouder, Straffende ouder
Kindmodi: Kwetsbare kind, Boze kind, Razende kind, Impulsieve kind, Ongedisciplineerde kind 
Copingmodi vermijden: Boze beschermer, Onthechte beschermer, Onthechte zelfsusser 
Copingmodi overgave: Willoze inschikkelijke 
Copingmodi omkering: Perfectionistische overcontroleerder, Wantrouwende overcontroleerder, Bedrog en manipulatie, Aandacht en erkenning zoeken, Zelfverheerlijker, Pest en aanval, Roofdief 

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel