Garantie en klachten

Garantie
Ik geef om de producten die met veel liefde en aandacht zijn gemaakt. Uiteraad doe ik mijn best om de producten in topconditie bij je te (laten) leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover melding bij mij te maken, maar sneller is altijd beter. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zal ik kosteloos zorgdragen voor herstel of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Loop je hier tegenaan? Neem dan contact met mij op via jente @kenschetser.nl of via Whatsapp (06 - 39407553) zodat we een goede oplossingen kunnen bedenken. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel