Psychotherapie (generieke factoren)

Hieronder vind je het therapie materiaal voor psychologische behandeling en psychotherapie dat niet onder een specifieke stroming valt, of misschien wel juist niet. De illustraties die je hier vindt gaan veelal over generieke factoren van psychotherapeutische behandelingen en transdiagnostische factoren. 

Ik zal hier af en toe een model plaatsen wat gebruikt wordt in bijvoorbeeld mijn opleiding tot klinisch psycholoog/psychotherapeut wat ik (ook voor mijn eigen informatieverwerking) visueel maak. Daarbij ben ik druk bezig met aanvullend materiaal. 

De gratis downloads kun je gebruiken als ondersteuning van je eigen denken, behandelingen of in onderwijs. Het enige wat ik liever niet heb is dat je de bestanden verandert, er dingen uitknipt of bijvoorbeeld mijn website-adres eraf haalt : ) Veel (werk)plezier ervan!

Sorteer op
  • Contextueel model van Wampold
    Contextueel model van Wampold

    Het Contextueel model van Wampold wordt voornamelijk gebruikt om de effectiviteit van psychotherapie te verklaren en te begrijpen. Dit kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de therapie en het aanpassen van de…

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel