Onderzoek

Voor mijn werk als psycholoog blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ideeën. Bovendien ben ik bezig met wetenschappelijk onderzoek in de vorm van een meta-analyse als onderdeel van mijn opleiding tot klinisch psycholoog.

​Voor mijn eigen informatieverwerking helpt het om ingewikkelde zaken visueel te maken en maak ik soms tekeningen of platen van een onderzoek of een onderzoeksmethode. Daarnaast teken ik in opdracht van andere psychologen (in opleiding) en/of onderzoekers af en toe een poster voor een posterpresentatie van een onderzoek voor bijvoorbeeld een (onderzoeks) congres.

Hieronder kun je de illustraties vinden die ik (waar mogelijk in overleg met de onderzoeker) vrij beschikbaar stel over wetenschappelijk onderzoek. Ik hoop dat het anderen een beetje kan ondersteunen onderzoek begrijpelijk(er) en wellicht zelfs leuk(er) te maken!

Sorteer op
  • Meta-analyse opzetten
    Meta-analyse opzetten

    Voor mijn studie tot klinisch psycholoog doe ik een meta-analyse. Hoe je deze vorm van onderzoek doet wordt nog niet zoveel onderwezen binnen het psychologie onderwijs. Gezien ik zelf niet zo goed wist waar ik moest beginnen ben…

  • Poster - wetenschappelijk onderzoek Zeljka Kresojevic
    Poster - wetenschappelijk onderzoek Zeljka Kresojevic

    Hierboven zie je de poster voor de posterpresentatie van het wetenschappelijk onderzoek van Zeljka Kresojevic. Op verzoek maakt ik af en toe posters voor bijvoorbeeld congressen. Wil je een poster voor je eigen onderzoek? Neem…

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel