Ansichtkaarten

Hier vind je de (ansicht)kaarten die ik heb getekend. Je vindt kaartjes voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld voor het einde van een therapie, het afronden van een supervisie, een diplomering van een psycholoog of gewoon zomaar voor een hart onder de riem. Zoek je iets specifieks wat er (nog) niet is? Je kunt altijd even contact opnemen. Zoek je echt een dikke stapel kaarten als voorraad voor in je praktijk? Als je even mailt of appt hoeveel van wat je zoekt denk ik met je mee! 

Sorteer op
 • Ansichtkaart - Jij helpt me groeien
  Ansichtkaart - Jij helpt me groeien

  Ansichtkaart 'jij helpt me groeien' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling , bij het afronden van een supervisie of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De ansichtkaart is gedrukt op 350 grams…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Gevoelens mogen er zijn
  Ansichtkaart - Gevoelens mogen er zijn

  Psychologie ansichtkaart 'Gevoelens mogen er zijn' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De ansichtkaart is gedrukt op 350 grams ongestreken (mat) papier…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Wat ben je groots als je klein durft te zijn
  Ansichtkaart - Wat ben je groots als je klein durft te zijn

  Psychologie ansichtkaart 'wat ben je groots als je klein durft te zijn' om te geven of sturen als hart onder de riem van iemand die je dierbaar is, aan het einde van een behandeling of gewoon als lief gebaar.

  De ansichtkaart is…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - La(s)t zakken
  Ansichtkaart - La(s)t zakken

  Psychologie ansichtkaart 'laat je la(s)t maar zakken' om te geven of sturen aan een iemand die het even moeilijk heeft, of juist heel tevreden mag zijn, aan het einde van een behandeling of gewoon als lief gebaar voor iemand die…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Blij dat jij mijn Schemaatje bent
  Ansichtkaart - Blij dat jij mijn Schemaatje bent

  Psychologie ansichtkaart 'blij dat jij mijn schemaatje bent' om te geven of sturen aan je favoriete schematherapie collega, groepsgenoten aan het einde van de behandeling of gewoon aan iemand die je dierbaar is.

  De ansichtkaart…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - De wereld heeft er een fantastische GZ-psycholoog bij
  Ansichtkaart - De wereld heeft er een fantastische GZ-psycholoog bij

  Ansichtkaart 'De wereld heeft er een fantastische GZ-psycholoog bij' om te geven of sturen aan een collega, supervisant of vriend(in) die diens diploma tot GZ psycholoog heeft gehaald.

  De ansichtkaart is gedrukt op 350 grams…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Jij bent nooit teveel
  Ansichtkaart - Jij bent nooit teveel

  Psychologie ansichtkaart 'jij bent nooit teveel' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling, aan een vriend of vriendin die het even moeilijk heeft of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Sommige mensen houden voor altijd een plekje hier
  Ansichtkaart - Sommige mensen houden voor altijd een plekje hier

  Psychologie ansichtkaart 'Sommige mensen houden voor altijd een plekje hier' om te geven of sturen aan iemand die je dierbaar is of bij afscheid van iemand die je niet snel zult vergeten.

  De ansichtkaart is gedrukt op 350 grams…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - To do lijstje Blije kind
  Ansichtkaart - To do lijstje Blije kind

  Psychologie ansichtkaart 'to do lijstje van het blije kind' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling, als inspratie of steuntje tijdens schematherapie of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Ik ben ongelofelijk trots op jou
  Ansichtkaart - Ik ben ongelofelijk trots op jou

  Ansichtkaart 'ik ben ongelofelijk trots op jou' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling, voor iemand die iets moois heeft bereikt of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De ansichtkaart is…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Net zo trots op jezelf als ik op jou
  Ansichtkaart - Net zo trots op jezelf als ik op jou

  Psychologie ansichtkaart 'Ik hoop dat je net zo trots bent op jezelf als ik op jou' om te geven of sturen aan iemand die iets belangrijks is gelukt of heeft gedaan, aan het einde van een behandeling of gewoon als lief gebaar voor…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Uit je hoofd & in je hart
  Ansichtkaart - Uit je hoofd & in je hart

  Psychologie ansichtkaart 'uit je hoofd & in je hart' om te geven of sturen aan het einde van een behandeling of gewoon als lief gebaar voor iemand die je dierbaar is.

  De ansichtkaart is gedrukt op 350 grams ongestreken (mat)…

  € 2,45
 • Ansichtkaart - Zelfs de veeleisende ouder kan niks meer bedenken
  Ansichtkaart - Zelfs de veeleisende ouder kan niks meer bedenken

  Schematherapie ansichtkaart 'Jij hebt alles zo goed gedaan dat zelfs de veeleisende ouder niks meer kan bedenken' om te geven of sturen aan een collega, supervisant of vriend(in) die iets moois heeft bereikt en meer tevreden mag…

  € 2,45
 • Ansichtkaarten schematherapie
  Ansichtkaarten schematherapie

  Set van vijf ansichtkaarten met de getekende schematherapie plaatjes erop. Elke kaart heeft een link met de bedoeling van schematherapie: gezonde volwassene versterken, blije kind versterken en in balans met de gezonde volwassene,…

  € 7,45
 • Pin/speldje - Kenschetser hartje
  Pin/speldje - Kenschetser hartje

  Het Kenschetser hartje (onder andere van de Gezonde Volwassene) als emaille pin. Door de vlindersluiting kan je het speldje bevestigen aan bijvoorbeeld je tas, jas of kleding om hem bij je te dragen. Zo heb je altijd een reminder…

  € 6,95
© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel