Disclaimer

Beperkte aansprakelijkheid
Kenschetser spant zich in om de inhoud van www.kenschetser.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.kenschetser.com aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Kenschetser.com is geenszins aansprakelijk voor het gebruik van de therapiematerialen en eventuele schade of klachten over behandelingen waarbinnen de producten gebruikt worden. 
De materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van www.kenschetser.com. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.kenschetser.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten (zoals beelden (tekeningen/illustraties en teksten) liggen bij Jente de Jong, Kenschetser. Kopiëren, verspreiden en elk ander oneigenlijk gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel