Andere talen

Op verzoek heb ik van enkele producten (met een hoop taalkundige hulp) een vertaling gemaakt. Op dit moment vind je een Engelse vertaling van de schematherapie posters en kaarten in de webshop. Er wordt gewerkt aan een Duitse vertaling. De tekeningen zijn identiek, op enkele woorden in de tekeningen na. Inhoudelijk wordt de Nederlandse theorie aangehouden. Handig voor als je bijvoorbeeld internationale studenten, expats of mensen met een migratieachtergrond in Nederland behandelt.

Heb je al een Nederlandstalige set en wil je deze aanvullen met een andere taal, bijvoorbeeld omdat je meertalig werkt? Als je me mailt (met het email adres waarop je eerder besteld hebt) stuur ik je een kortingscode van 10% voor het Engelstalige materiaal. Dit kan natuurlijk ook als je het Nederlandse en het Engelstalige materiaal tegerlijkertijd wilt bestellen. 

 

Sorteer op
 • ENGELS: Schematherapie materiaal - set kaarten en posters of praatplaten
  ENGELS: Schematherapie materiaal - set kaarten en posters of praatplaten

  Set van uniek en zelfgetekend materiaal te gebruiken ter visuele ondersteuning bij (Engelstalige) behandeling met schematherapie.

  Deze set bestaat uit schemakaarten (inclusief basisbehoeften) en modikaarten in een bewaarblik, een…

  € 104,95
 • ENGELS: Schematherapie posters A2
  ENGELS: Schematherapie posters A2

  Unieke en zelfgetekende posters te gebruiken ter visuele ondersteuning bij (Engelstalige) schematherapeutische behandeling.Er zijn twee verschillende posters. Een met een overzicht van de modi en een met een overzicht van de…

  € 24,95
 • ENGELS: Schematherapie praatplaten A3
  ENGELS: Schematherapie praatplaten A3

  Unieke en zelfgetekende praatplaten te gebruiken ter visuele ondersteuning bij (Engelstalige) schematherapeutische behandeling.Er zijn twee verschillende praatplaten. Een met een overzicht van de modi en een met een overzicht van…

  € 24,95
 • ENGELS: Schematherapie kaartenset
  ENGELS: Schematherapie kaartenset

  Unieke en zelfgetekende kaartenset te gebruiken ter visuele ondersteuning bij (Engelstalige) behandeling met schematherapie.

  Deze set in handig bewaarblik bestaat uit 55 kaarten bestaat:

  ∙ 7 kaarten met basisbehoeften
  ∙ 21…

  € 79,95
© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel