Diagnostiek

Hieronder vind je het materiaal dat ik tot op heden heb ontwikkeld ter visuele ondersteuning van psychologische diagnostiek. Alles is zelf getekend en wordt in kleine oplages gedrukt. 

Ik zou het fijn vinden als je het auteursrecht op mijn illustraties, en dus vooral de vele uren werk, aandacht en liefde die erin zit, respecteert. Dit betekent dat je de tekeningen niet zonder mijn toestemming kopieert of inscant. Zoek je net een andere oplage, formaat of vorm, of wil je samenwerken? Schroom niet om even contact met mij op te nemen. 

Ik hoop dat jij en je cliënten net zoveel plezier hebben met het gebruik van de tekeningen als ik met het maken ervan!

Sorteer op
 • Neuro- psychologisch onderzoek (NPO) - Uitslagformulieren
  Neuro- psychologisch onderzoek (NPO) - Uitslagformulieren

  Getekend overzicht om neuropsychologische diagnostiek overzichtelijk aan een cliënt en diens naasten terug te koppelen. Dit vergemakkelijkt de terugkoppeling en zorgt ervoor dat de cliënt gemakkelijker kan zien hoe het met het…

  € 44,95
 • Interpretatiehulp testmateriaal psychologisch onderzoek
  Interpretatiehulp testmateriaal psychologisch onderzoek

  Iedere (beginnende) diagnosticus kent de zoektocht: je hebt een test afgenomen waar een score uitkomt, maar wat betekent die score?

  Na het afronden van bijvoorbeeld de studie psychologie of orthopedagogiek zakt de statistiek…

 • Praatplaat Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO)
  Praatplaat Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO)

  Therapeutisch Psychologisch Onderzoek (TPO) is een vorm van psychologische diagnostiek waarbij samenwerking en de vragen van de cliënt zelf centraal staan. De persoonlijke vragen richten zich op het vormen van nieuwe inzichten die

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel