Cadeaubon

Artikel 1 van 1
€ 10,00 (inclusief btw)

Wil je iemand iets cadeau geven van Kenschetser maar weet je niet precies wat? Dan is de cadeaubon wellicht een leuke optie. 

Je ontvangt de cadeaubon als kaart per post en kunt deze zelf aan de gelukkige geven. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon rechtstreeks te laten sturen naar degene die je de bon cadeau wilt doen. Dit doe je door bij het factuuradres jouw eigen gegevens in te vullen, en de gegevens van degene die het cadeau krijgt in te vullen bij het afleveraders. In het opmerkingen veld kun je eventueel een tekst achterlaten die ik dan namens jou op het kaartje schrijf. 


Bestel je een cadeaubon ter waarde van €25,- of meer? Dan kun je één van de ansichtkaarten van Kenschetser er gratis bij krijgen door in het opmerkingen veld tijdens het bestellen te noteren welke kaart je wilt (bijvoorbeeld 'schemaatje', of 'jij helpt me groeien'). Dan voeg ik die toe om je cadeau compleet te maken!


Staat het bedrag wat je zoekt niet tussen de opties? Stuur dan even een mailtje, dan pas ik dat voor je aan. Heb je super veel haast en geen tijd om op de post te wachten? Dan kan ik de cadeaubon eventueel ook digitaal versturen. Mail in dat geval ook even. 

Ben je opzoek naar een cadeau voor je afdeling of organisatie bijvoorbeeld als attentie of kerstpakket en lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan ook even contact op voor o.a. cadeaubonnen op maat (met een eigen tekening) en de andere opties!  


Voorwaarden:

Op de bon wordt een unieke code vermeld die bij ‘kortingscode’ in het winkelwagentje ingevuld kan worden. De bon kan gebruikt worden voor het hele assortiment, inclusief de verzendkosten. Het is niet mogelijk om de bon in te wisselen voor geld, of het resterende bedrag terug te krijgen. Helaas is het via het systeem van de webshop alleen mogelijk om het gehele bedrag in een keer uit te geven. Houd je toch een resterend bedrag over? Mail dan even, dan maak ik een nieuwe code aan voor het resterende bedrag. 

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel