Pin/speldje: 'geloof niet alles wat je denkt'

Artikel 15 van 15
€ 6,95 (inclusief btw)

Draag deze pin 'geloof niet alles wat je denkt' bij je als reminder om niet alles wat je denkt serieus te nemen. Geef hem als klein maar betekenisvol cadeautje aan jezelf of een dierbare met de boodschap: niet alle gedachten zijn waar, pieker niet te veel en maak je niet te veel zorgen (je kunt het!). Wanneer je bijvoorbeeld een CGT behandeling volgt kan het ook helpen als steuntje om thuis toe te passen wat je in de therapie leert. 


Je kunt de pin met het vlinderspeldje gemakkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je tas, sjaal of jas. 


Dit gedachten speldje is ongeveer 3 centimeter en wordt geleverd op een klein kaartje met de tekst ‘Een liefdevolle reminder’. 


Je kunt de pin ook rechtstreeks laten sturen naar een ander als cadeautje per post. Geef in dat geval je eigen adres op bij het factuur adres en noteer bij het aflever adres de gegevens van de ontvanger van jouw lieve gebaar. Noteer in het opmerkingen veld dat het een cadeautje is met eventueel een boodschap die ik namens jou op het kaartje kan schrijven. 


Ik verpak de pin’s per stuk in een gekleurd zakje. Wanneer je nog iets op het kaartje wilt schrijven of wanneer je nog iets anders in het zakje wilt doen, laat dit dan even weten in het opmerkingenveld. Dan plak ik het zakje nog niet dicht en stuur ik je de sticker(s) los mee.  

 

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel