Pin/speldje - Kenschetser hartje

Artikel 9 van 15
€ 6,95 (inclusief btw)

Het Kenschetser hartje (onder andere van de Gezonde Volwassene) als emaille pin. Door de vlindersluiting kan je het speldje bevestigen aan bijvoorbeeld je tas, jas of kleding om hem bij je te dragen. Zo heb je altijd een reminder bij je die je kan sterken in een gedachte, een (gezonde) modi of boodschap van jezelf of van degene van wie je de pin hebt gekregen. 

Zo is het bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor jezelf of een ander aan het eind van de behandeling, als steun voor iemand die het lastig heeft (als hart onder de riem) of gewoon voor iemand die je dierbaar is.


De pin is ongeveer 2 centimeter breed en wordt geleverd op een (A6 formaat) kaartje met een tekening van de gezonde volwassene en de tekst ‘Een hartje om bij je te dragen als herinnering om lief te zijn voor jezelf en voor je innerlijke kind’. Je kunt kiezen uit twee verschillende kaartjes: een met meer focus op (het vieren van) het blije kind, de de ander met meer focus op (zorg voor) het meer kwetsbare innerlijke kind (zie foto’s).


Wanneer je meerdere pins in een keer besteld krijg je korting. Leuk voor als je de pins bijvoorbeeld aan het eind van de (groeps)behandeling wilt meegeven of als afscheid van een werkplek. 


Je kunt de pin ook rechtstreeks laten sturen naar éen ander als cadeautje per post. Geef in dat geval je eigen adres op bij het factuur adres en noteer bij het aflever adres de gegevens van de ontvanger van jouw lieve gebaar. Noteer in het opmerkingen veld dat het een cadeautje is met eventueel een boodschap die ik namens jou op het kaartje kan schrijven. 


Ik verpak de pin’s per stuk in een gekleurd zakje. Wanneer je nog iets op het kaartje wilt schrijven of wanneer je nog iets anders in het zakje wilt doen, laat dit dan even weten in het opmerkingenveld. Dan plak ik het zakje nog niet dicht en stuur ik je de sticker(s) los mee.  

© 2023 - 2024 Kenschetser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel